Nieuws

Kalender

Jaarkalender 2023.pdf

Foto's

INFRASTRUCTUUR

LESSEN

LIDGELD

Onze verschillende lidmaatschappen voor 2024 zien er als volgt uit:

Ook via de app kun je lid worden.  

Kies je toch nog voor een overschrijving, vermeld dan je persoonlijke gegevens (nieuwe leden zeker ook adres, geboortedatum,  telefoonnummer én e-mailadres vermelden. Hiervoor kun je dit inschrijvingsformulier gebruiken). Gelieve het juiste bedrag over te schrijven op rekeningnummer: IBAN BE94 4649 1490 0114

RESERVATIESYSTEEM

Dit jaar zal U opnieuw online kunnen reserveren via het erkende VTV-systeem. Mogen we vragen aan de jeugdleden die nog geen gebruik gemaakt hebben van het reserveringssysteem, ons uw e-mailadres en dat van uw ouders door te mailen naar info@tcdemandel.be. 

SLEUTEL

Onze terreinen zijn afgesloten met een omheining. Leden moeten m.a.w. een sleutel (badge) hebben om de terreinen te kunnen gebruiken. Hiervoor wordt een eenmalige waarborg gevraagd. Wie later geen lid meer wordt, kan deze bijdrage terugkrijgen bij teruggave van de sleutel. 

Briefwisseling:

TC De Mandel
Zuidkaai 7  bus 11
8870 Izegem


Ligging terreinen/routebeschrijving

U rijdt naar het centrum van Ingelmunster (marktplaats/kerk). Daar rijdt u de Oostrozebekestraat in. Indien u met de auto komt, kunt u uw auto op 2 parkings kwijt: Ofwel neemt u de tweede straat aan uw linkerkant (komende van het centrum): de Bollewerpstraat en u volgt die tot op het einde. U kunt parkeren op de parking van het gemeentelijk sportstadion. Ofwel rijdt u verder tot aan de Action / Basic Fit waar normaal gezien nog wel een plekje vrij is. Komt u met de fiets of te voet, dan gaat u in de Oostrozebekestraat het kleine straatje tegenover bushalte "Sportcentrum" in. Via de parking van het gemeentelijk sportstadion kunt u uiteraard eveneens ter plekke geraken.